Μπαλίτσες από τσένταρ

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">8 κ.σ.βούτυρο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κούπα νερό</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/2 κ.γ.αλάτι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κούπα αλεύρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">4 αυγά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κούπα τριμμένο τσένταρ</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κ.γ.θυμάρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λίγο πιπέρι</span></li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε το νερό, το βούτυρο και το αλάτι, μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Χαληλώστε και προσθέστε το αλεύρι.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Αφήστε στη φωτιά άλλα 2'.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Αφήστε το μείγμα να κρυώσει λίγο, ανακατεύοντας ελαφρώς.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθέστε τα αυγά ένα ένα ανακατεύοντας, ώστε να ενσωματωθούν στη ζύμη.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθέστε το τυρί, το θυμάρι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σχηματίστε μπαλίτσες με ένα κουτάλι και απλώστε τα πάνω στη λαδόκολλα. Εναλλακτικά βάλτε τις μπαλίτσες μέσα σε φόρμα των μάφινς!</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 10'.</span></li>
</ol>
<h3><span style="font-size: small;">Λίγα μυστικά ακόμα</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Η ζύμη σας θα είναι ένας παχύς χυλός. Μην σας τρομάζει αυτό. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού απλώνετε πανεύκολα τις μπαλίτσες σας επάνω στη λαδόκολλα.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα