Muffins με ελιές

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">300 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κ.γ. baking powder</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 1/4 ποτηριού ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσια κομμένες σε ροδέλες)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κ.γ. ξερό δυόσμο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πρέζα αλάτι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κ.γ. ζάχαρη</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">250 ml ελαιόλαδο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">250 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">σουσάμι</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα αναμιγνύουμε καλά με τα χέρια.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βάζουμε χάρτινες φορμίτσες σε ταψί για 12 muffins και τις γεμίζουμε με το μείγμα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180<sup>o</sup>C για 20 λεπτά.</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα