Μπουτάκια κοτόπουλο στο φούρνο

<p><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά για</strong> 6 άτομα</span></p>
<div class="ylika"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span>
<p><span style="font-size: small;">-3 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες</span><br /><span style="font-size: small;">-20 ανθούς κολοκυθιού</span><br /><span style="font-size: small;">-20 κουτ. γλυκού ρύζι καρολίνα</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: small;">-1κουτ. σούπας μάραθο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: small;">-1κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: small;">-1κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: small;">-1 λεμόνι (τον χυμό του)</span><br /><span style="font-size: small;">-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: small;">-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Eκτέλεση</strong></span></p>
<p><span style="font-size: small;">Αναμειγνύουμε σε μπολ τα μυριστικά με το κρεμμύδι, το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, τη μισή ποσότητα από τον χυμό λεμονιού και το μισό ελαιόλαδο. Στρώνουμε τα κολοκύθια σε λαδωμένο ταψί. Γεμίζουμε τους ανθούς και τους τοποθετούμε σε σειρά πάνω στα κολοκύθια. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν, τον χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 175°C μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.argiro.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα