Οι 3 κατηγορίες ανθρώπων που βλέπουν πορνό: Θα εκπλαγείτε!

18 Μαρτίου 2017

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα από τον Καναδά οι άνθρωποι που βλέπουν πορνό μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες. Οι επιστήμονες διεξήγαγαν ένα πείραμα σε 830 άτομα ( 72% γυναίκες, 81,8% ετεροφυλόφιλοι, το 5,8% είναι ομοφυλόφιλοι και 11,6% ετεροφυλόφιλοι) από τα οποία ζήτησαν να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τη πορνογραφία που παρακολουθούσαν στο διαδίκτυο, τη σεξουαλική τους υγεία και τις ερωτικές σχέσεις τους.
Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάποιος μπορεί να βλέπει πορνό για ψυχαγωγικούς λόγους όταν νιώθει ψυχολογικό- συναισθηματικό στρες ή από ψυχαναγκασμό. Υγιής συπεριφορά είναι το να βλέπεις πορνό για ψυχαγωγικούς λόγους, επισημαίνουν οι ειδικοί. Μάλιστα έβγαλαν και ειδικά τεστ με τα οποία μπορούν να εντοπίσουν σε ποια κατηγορία ανήκει κάποιος θεατής.
Μερικά ακόμα πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα της έρευνας
24 λεπτά τη βδομάδα βλέπουν πορνό όσοι το χρησιμοποιούν για ψυχαγωγικούς λόγους. Πολλές γυναίκες σε μόνιμη σχέση ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Η σεξουαλική τους ζωή είναι κατά βάση ικανοποιητική.
Τα άτομα με ψυχολογικό στρες βλέπουν λιγότερο πορνό 17 λεπτά την εβδομάδα. Μετά τη θέαση, νιώθουν πολύ συχνά ντροπή και έντονη ενόχληση.
Ψυχαναγκαστικά πορνό βλέπουν συνήθως άνδρες και αφιερώνουν 110 λεπτά τη βδομάδα στο ιντερνετικό πορνό. Πολύ συχνά η σεξουαλική ζωή είναι ανύπαρκτη σε αυτές τις περιπτώσεις.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ