Λημνιό καλαθάκι σαγανάκι

17 Μαρτίου 2017

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 6 λεπτά

Υλικά

-1 φέτα καλαθάκι Λήμνου πάχους 1-2 εκατοστών
-1 αβγό
-2-3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
-λάδι για το τηγάνισμα
-πιπέρι μαύρο σε κόκκους

Eκτέλεση

Κόβουμε το τυρί σε φέτες. Σπάμε το αβγό σε βαθύ πιάτο και το χτυπάμε καλά. Τρίβουμε μέσα και το πιπέρι. Βουτάμε μέσα το τυρί και αμέσως το πανάρουμε προσεκτικά με την τριμμένη φρυγανιά σε πιάτο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε το τυρί μέχρι να ροδίσει γυρίζοντάς το και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε αμέσως.

Tip: Αν το τυρί είναι πολύ αλμυρό, το ξαλμυρίζουμε από την προηγουμένη σε μπολ, αλλάζοντας 5-6 φορές το νερό.

πηγή: http://www.thecookbook.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +166913+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ