Club sandwich με αυγά

18 Μαρτίου 2017

Υλικά για 2 άτομα
Προετοιμασία  20 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας εύκολη

Υλικά

-6 φέτες ψωμί του τοστ
-2 αβγά βρασμένα σφιχτά
-2 κολοκυθάκια μικρά
-50 γρ. ρόκα
-δυόσμο φρέσκο
-λίγο ελαιόλαδο
-1 λεμόνι (τον χυμό του)
-αλάτι, πιπέρι

Για τη sauce
-2 αβγά βρασμένα σφιχτά
-3 κουτ. σούπας μαγιονέζα
-1 κουτ. σούπας κάππαρη
-½ φλιτζάνι άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο

Eκτέλεση

Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια, τα οποία μαρινάρουμε με λάδι, λεμόνι και αλάτι για 15 λεπτά περίπου. Ετοιμάζουμε τη sauce: Ανακατεύουμε τα αβγά κομμένα σε μικρούς κύβους με τη μαγιονέζα, την κάππαρη και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο τις φέτες του τοστ και τις ψήνουμε. Κόβουμε τα υπόλοιπα αβγά σε ροδέλες και εναλλάξ τοποθετούμε ψωμί, ρόκα, sauce, ψωμί, μαριναρισμένο κολοκυθάκι, φύλλα δυόσμου, φέτες αβγών και ψωμί. Κόβουμε διαγώνια και σερβίρουμε.

πηγή: http://www.thecookbook.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +166977+43396+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός
Τα νέα της ημέρας
Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός