Διαμάχη για την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ ανάμεσα στην οικογένεια και το σύντροφό του

19 Μαρτίου 2017

Διαμάχη που πιθανότατα θα οδηγήσει στα δικαστήρια έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον φίλο του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φάουαζ και την οικογένεια του τραγουδιστή. 

Ο σύντροφος του τραγουδιστή εξακολουθεί να μένει στο αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ σπίτι του αρνούμενος να φύγει παρά το γεγονός πως η διαθήκη αναφέρει ρητά πως το ακίνητο έχει περάσει στην αδελφή του Τζόρτζ, Μέλανι Παναγιώτου.

«Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Μάικλ περνά στις αδελφές του και τους κοντινούς συγγενείς του, αλλά ο Φαγιάζ εξακολουθεί να ζει στο σπίτι του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε συνάψει συμφωνία με τον τραγουδιστή ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το ακίνητο αλλά προφανώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει δραματικά πλέον» αναφέρει μια πηγή μιλώντας στη Sun. 

«Ο Φαγιάζ και η οικογένεια θα ασχοληθούν με το ζήτημα αυτό μετά την κηδεία, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν στα δικαστήρια» πρόσθεσε. Οπως έγινε γνωστό η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει την επόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου με την οικογένεια του να τονίζει σε όλους τους τόνους πως δεν επιθυμεί ο Φαγιάζ να παραβρεθεί στην τελετή. 


Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή φωτογραφίας: thetelegraph.co.uk


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ