Γιουβέτσι σουπιάς

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">3 φρεσκα κρεμμυδακια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 ξερο κρεμμυδι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">μισο ματσακι ανιθο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">4 ντοματες τριμενες</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλατι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">πιπερι μαυρο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λιγο μπουκοβο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">ελαιολαδο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">300 gr κριθαρακι</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σβηνουμε με το τσιπουρο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα