Γιουβέτσι σουπιάς

19 Μαρτίου 2017

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
  • 3 φρεσκα κρεμμυδακια
  • 1 ξερο κρεμμυδι
  • μισο ματσακι ανιθο
  • 4 ντοματες τριμενες
  • 1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο
  • αλατι
  • πιπερι μαυρο
  • λιγο μπουκοβο
  • ελαιολαδο
  • 300 gr κριθαρακι

Πώς το κάνουμε:

  1. Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα
  2. Σβηνουμε με το τσιπουρο
  3. Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
  4. Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι

πηγή: http://www.sintagespareas.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ