Μύδια σαγανάκι με κόκκινη σάλτσα

19 Μαρτίου 2017

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο μύδια ( ½ κιλό)
  • 4-5 μέτριες ντομάτες
  • 2 καφτερες πιπεριές
  • ¼ τυρί φέτα
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη

Πώς το κάνουμε:

  1. Για αρχή ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι με το καφτερο.
  2. Αφού τσιγαριστεί λίγο προσθέτουμε τη ντομάτα λιωμένη στο μουλτι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  3. Βάζουμε τα μύδια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 μόνο λεπτά.
  4. Σβήνουμε το μάτι προσθέτουμε τυρί τριμμένο με τα χεράκια μας και σερβίρουμε
  5. Καλή όρεξη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή στο χρόνο μαγειρέματος τον μυδιών. Όσο μαγειρεύονται μαζεύουν και σφιγγουν. 

πηγή: http://www.sintagespareas.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ