Γιατί αποχώρησε παίχτρια από το Star Academy έπειτα από το πρώτο live;

20 Μαρτίου 2017

H Παμπίνα Κοντέα, η παίκτρια από την Κύπρο που κατάφερε να συγκινήσει την Άννα Βίσση με την ερμηνεία της στην πρεμιέρα του ριάλιτι και talent show «Star Academy», αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αμέσως μετά την πρεμιέρα.

Σήμερα, η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», αποκάλυψε ότι η παίκτρια είχε φύγει οικειοθελώς παλαιότερα και από το «Dream Show».

«Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν και σειρά μου να μιλήσω», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε λέγοντας: «Την Παμπίνα με την εξαιρετική φωνή ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα εγώ σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά, πάλι ούσα σε κριτική επιτροπή, στις οντισιόν του Dream Show πριν από 11 χρόνια, με τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο και τον Ηλία Ψινάκη. Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι έφυγε λέγοντάς μας ότι ψυχολογικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν ακριβώς η επανάληψη του ίδιου πράγματος».

Πηγή: protothema.gr

Φωτογραφία: gossiplife.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ