Πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν στην Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς ενισχυόμενοι το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Σχετικά άρθρα