Pasta αλα…Light

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πακέτο μακαρόνια ολικής αλέσεως</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πακέτο κρέμα γάλακτος από σόγια (υπάρχει στα super markets)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη) κομμένες σε μπαστουνάκια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/2 κουτί μανιτάρια φρέσκα (κομμένα σε φέτες)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλάτι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">πιπέρι λευκό</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και πριν τα στραγγίσετε κρατάτε 1-2 φλιτζάνια απ' το νερό τους.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το σκόρδο κι αντί για λάδι, μισό φλιτζάνι νερό (Απ' αυτό που βράσατε τα μακαρόνια).</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ανακατεύετε και πριν εξατμιστεί το νερό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος την οποία αν χρειαστεί αραιώνετε με το νερό των μακαρονιών.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ρίχνετε λευκό πιπέρι κι αδειάζετε τα βρασμένα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ανακατεύετε, σερβίρετε και… καλή όρεξη!</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα