Tαντρικό σεξ: 3 συμβουλές για πιο έντονο οργασμό

Μια από τις πιο αρχαίες τεχνικές του σεξ έρχεται να μας διδάξει στο σήμερα για το πώς μπορούμε να νιώσουμε το αίσθημα του οργασμού και να μεγιστοποιήσουμε την απόλαυση.

Πολύ απλές συμβουλές που ίσως φανούν εξαιρετικά χρήσιμες σε κάθε γυναίκα.

Συμβουλή Νο1

Εξερεύνησε τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου σου. Αρκετές γυναίκες εστιάζουν μόνο στα γεννητικά όργανα ή σε κάποια συγκεκριμένα σημεία στο σώμα του άνδρα.

Αν θέλετε να αυξήσετε τον ερωτικό πόθο δοκιμάστε να παίξετε με τις αισθήσεις. Ένα πολύ καλό κόλπο είναι να αρωματίσετε το κορμί του με σταγόνες αιθέριων ελαίων για να χαλαρώσει.

Έπειτα ξεκινήστε την εξερεύνηση. Με τα δάχτυλά σας απαλά αγγίξτε το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κυριολεκτικά. Νιώστε τις δονήσεις του σώματος και μείνετε περισσότερο εκεί όπου αισθάνεσθε ότι το απολαμβάνει πιο πολύ.

Συμβουλή Νο 2

Δώστε μεγάλη σημασία στην αναπνοή. Η αναπνοή είναι το βασικό κλειδί στο ταντρικό σεξ. Αναπνεύστε βαθιά και προσπαθήστε να συγχρονίσετε τις αναπνοές σας και οι δυο μαζί.

Πολλά ζευγάρια κάνουν το εξής. Όταν εκείνος εκπνέει, η γυναίκα αναπνέει. Αυτός ο συγχρονισμός μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στο σεξ.

Συμβουλή Νο3

Εστιάστε στα χάδια και στα προκαταρκτικά. Νιώστε το κορμί του συντρόφου σας. Θέλει αρκετή προετοιμασία πριν γίνετε και οι δυο σας ένα σώμα…

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Ταντρικό σεξ: Οργασμός με ένα… φιλί;

 

Σχετικά άρθρα