Ο νέος Σούπερμαν, υπήρξε χοντρός

Ο Henry Cavill επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στη μεγάλη οθόνη ως Σούπερμαν στην ταινία “Άνθρωπος από ατσάλι” (Man Of Steel), που στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου.
Ωστόσο, ο 30χρονος ηθοποιός με το καλογυμνασμένο σώμα αποκάλυψε ότι κάποτε το παρατσούκλι του ήταν “o Χοντρός Cavill”.
“Όταν ήμουν μαθητής, εσώκλειστος σε ιδιωτικό σχολείο, ήμουν χοντρός. Ήμουν ο Χοντρός Cavill”, είπε στο περιοδικό Details, προσθέτοντας ότι πολύ συχνά αισθανόταν νοσταλγία για το σπίτι του.
“Τηλεφωνούσα στη μητέρα μου τέσσερις φορές την ημέρα και έκλαιγα ασταμάτητα. Έτσι έγινα ο εύκολος στόχος για τους συμμαθητές μου”, εξομολογήθηκε ο Βρετανός ηθοποιός.
Για να αντιμετωπίσει τη μοναξιά του, γράφτηκε στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και, αφού αποφοίτησε, αποφάσισε να σπουδάσει σε δραματική σχολή. Σε ηλικία 17 ετών πήρε τον πρώτο σημαντικό ρόλο, στην ταινία “Ο Κόμης Μόντε Κρίστο” (The Count of Monte Cristo).
Έχασε πάνω από 10 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου και όπως είπε χαρακτηριστικά, “έπαψα να είμαι ο Χοντρός Cavill“.
Τώρα, ο Βρετανός αστέρας βγαίνει με την εντυπωσιακή πρώην αθλήτρια πολεμικών τεχνών και νυν ηθοποιό Gina Carano, ενώ φημολογείται ότι έχει περάσει από κάστινγκ για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι”, σε ρόλο Christian Grey.

Σχετικά άρθρα