Πατατοκολοκυθο-μπιφτέκια: Για όσους νηστεύουν ή κάνουν δίαιτα

<p style="text-align: justify;"><strong><strong>Υλικά:</strong></strong></p>
<ul>
<li>¾ κιλού πατάτες</li>
<li>300γρ. Φέτα -Όσοι νηστεύουν μπορούν να μη βάλουν </li>
<li>¾ του κιλού κολοκυθάκια</li>
<li>1 μικρό ξερό κρεμμύδι</li>
<li>2 φρέσκα κρεμμυδάκια</li>
<li>3 κουτ. αλεύρι</li>
<li>λίγο κασέρι νηστίσιμο τριμμένο</li>
<li>2 κουτ. σούπας μαργαρίνη</li>
<li>1 ½ κουτ. σούπας μπέικιν</li>
<li>λίγο μαϊντανό ή δυόσμο</li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"><strong><br /></strong></p>
<p style="text-align: justify;"><strong>Εκτέλεση:</strong><span> </span><br /><br /><span>Τρίβουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια, αφού τα καθαρίσουμε και το ξερό κρεμμύδι. </span><br /><br /><span>Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. </span><br /><br /><span>Σʼένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε κουταλιές από το μίγμα. </span><br /><br /><span>Βάζουμε λίγη μαργαρίνη πάνω από τα μπιφτέκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για μισή ώρα. </span><br /><br /><span>Αν το ταψί δεν είναι αντικολλητικό, βάζουμε λαδόκολλα και τη βουτυρώνουμε.</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span>greekcook.gr</span></p>

Σχετικά άρθρα