Η πιο επικίνδυνη πλαστική επέμβαση στον κόσμο!

Εμμονή με μια νέα αισθητική επέμβαση, που αλλάζει την άνω και κάτω γνάθο, φαίνεται πως έχουν πάθει πολλές γυναίκες στη Νότια Κορέα. Μάλιστα, η λατρεία που δείχνουν για τη συγκεκριμένη επέμβαση τις κάνει να αδιαφορούν για τις επιπτώσεις στην υγεία τους που είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.
Παρά το μεγάλο ρίσκο που κρύβει η εν λόγω αισθητική επέμβαση, οι κλινικές πλαστικών επεμβάσεων της χώρας διαφημίζουν όλο και περισσότερο τη νέα «πρωτοποριακή» μέθοδο. Το πρότυπο ομορφιάς που έχει κάθε γυναίκα στη χώρα, με τα λεπτά χαρακτηριστικά, τη λεπτοκαμωμένη μύτη και τα μεγάλα μάτια, έχει ωθήσει πολλές εταιρείες στη δημιουργία σχετικών διαφημιστικών spot.
«Όλες οι σικάτες κυρίες, εκτός από εσένα, κάνουν την επέμβαση αλλαγής σαγονιού» λέει μια διαφήμιση, παροτρύνοντας όλες τις γυναίκες να υποβληθούν στην συγκεκριμένη πλαστική, αλλιώς δεν θα είναι σικάτες.

Πολλές διασημότητες της Νότιας Κορέας, που έχουν υποβληθεί στην επέμβαση αυτή, έχουν παρευρεθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχουν δηλώσει πόσο θετικά έχει αλλάξει η ζωή τους μετά από αυτή.
Ωστόσο, οι σοβαροί γιατροί είναι κατά της συγκεκριμένης επέμβασης, καθώς υποστηρίζουν ότι αλλάζει ολοκληρωτικά τη δομή των οστών του προσώπου, κάτι που την καθιστά μία από τις πιο επικίνδυνες πλαστικές επεμβάσεις.
Σύμφωνα με μία έρευνα, περισσότερες από 5000 γυναίκες ετησίως υποβάλλονται στην πλαστική αυτή επέμβαση, με το 52% να αντιμετωπίζει σοβαρές παρενέργειες, όπως μούδιασμα στο πρόσωπο, στράβωμα των δοντιών, δυσκολία στο να μασήσουν τις τροφές ή και να χαμογελάσουν.
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι, ότι μία 23χρονη κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της, αφού δεν μπορούσε να μασήσει αλλά ούτε και να σταματήσει να δακρύζει, λόγω ζημιάς που είχε προκληθεί στα μάτια της.
Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και συμβουλεύουν τις κυρίες που σκέφτονται να κάνουν αυτήν την επέμβαση, να αναλογιστούν τις παρενέργειες που ίσως προκληθούν, προσπαθώντας έτσι να περάσουν και το μήνυμα του να αποδέχονται τον εαυτό τους ως έχει.

 

Σχετικά άρθρα