Θαλπωρή στην οικογενειακή του εστία βρήκε ο Μπεν Άφλεκ έπειτα από την απεξάρτηση

27 Μαρτίου 2017

Στις 14 Μαρτίου ο Ben Affleck αποκάλυψε πως είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία για την κατάχρηση αλκοόλ, ποστάροντας ένα άκρως συναισθηματικό κείμενο στο Facebook: «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να είμαι». Μετά την απεξάρτηση ο ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας και ζει στον ξενώνα του σπιτιού στο Λος Άντζελες, που μοιράζεται με την Jennifer Garner και τα παιδιά τους, Violet, 11, Seraphina, 8, και Sam, 5.

«Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά» λέει φίλος του ηθοποιού. «Είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του. Εκεί εστίαζε πάντα». Άλλη πηγή επισημαίνει πως ο Affleck «περνά χρόνο με όλα τα παιδιά και ξεχωριστά» και συνεχίζει να τα πηγαίνει στο σχολείο και την εκκλησία αφού η Garner βρίσκεται στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας Simon vs. the Homo Sapiens Agenda.  H Garner «είναι περήφανη που εκείνος έχει βοήθεια» λέει μια πηγή. «Είναι κέρδος για όλους». (Οι δυο τους παραμένουν χωρισμένοι, αλλά ακόμη δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους).

Ο Affleck, που η νέα του ταινία Justice League θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο, έχει συγκινηθεί από το μέγεθος της ανταπόκρισης μετά την αποκάλυψη που έκανε. «Ο Ben αισθάνεται εμψυχωμένος από την αγάπη και την υποστήριξη των θαυμαστών του, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφασή του να πάει για αποτοξίνωση» λέει φίλος του.

πηγή: http://www.peoplegreece.com/

φωτογραφία: https://www.flickr.com/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ