Πατατοσαλάτα με κρεμμυδάκι και γιαούρτι

<p><span style="font-size: small;"><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Μαγείρεμα </strong>20 λεπτά</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά για </strong>6 άτομα</span></p>
<div class="ylika"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span>
<p><span style="font-size: small;">-1 κιλό πατάτες μικρές</span><br /><span style="font-size: small;">-100 γρ. μαγιονέζα</span><br /><span style="font-size: small;">-120 γρ. γιαούρτι με 10% λιπαρά</span><br /><span style="font-size: small;">-1½ κουτ. σούπας χρένο (horseradish)</span><br /><span style="font-size: small;">-1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε λεπτές φέτες</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κουτ. σούπας κάππαρη ξαρμυρισμένη</span><br /><span style="font-size: small;">-αλάτ, πιπέρι</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Eκτέλεση</strong></span></p>
<p><span style="font-size: small;">Βράζουμε τι πατάτες σε αλατισμένο νερό για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σος χτυπώντας στο μπλέντερ τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και το χρένο. Κόβουμε τις πατάτες στη μέση, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, περιχύνουμε με τη σος, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.thecookbook.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα