Πως να φορέσεις το παστέλ τζην

Αποπνέουν φρεσκάδα και σίγουρα τα έχεις ήδη λατρέψει! Το καλό είναι ότι είναι και εξαιρετικά ευκολοφόρετα! Δες πως να τα συνδυάσεις για υπέροχα λουκ από το πρωί έως το βράδυ…

Βεραμάν, απαλό ροζ, γλυκό κίτρινο και φυστικί είναι μόνο λίγες από τις παστέλ αποχρώσεις που μπορείς να βρείς σε τζην αυτή τη στιγμή! Αν έχεις ήδη επενδύσει σε ένα τέτοιο κομμάτι ή σκέφτεσαι να αποκτήσεις άμεσα ένα δες πως μπορείς να το συνδυάσεις με ρούχα που ήδη έχεις για υπέροχες εμφανίσεις με ένα ρομαντικό touch!

Office look

Με το κατάλληλο styling μπορείς να φορέσεις το παστέλ σου παντελόνι και στο γραφείο! Συνδύασέ το με ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο, φορεμένο μέσα από το παντελόνι, μια λεπτή ζώνη και από πάνω μια καπαρντίνα ή ένα σακάκι. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ! Μια μεγάλη τσάντα φάκελος ή μια με σταθερό σχήμα ταιριάζουν ιδανικά με το λουκ ενώ ένα ζευγάρι γόβες θα το απογειώσει. Αν δεν φοράς ψηλά τακούνια θα δείχνει το ίδιο κομψό και με μπαλαρίνες! Προτίμησε ένα μεγάλο ρολόι αντί για κοσμήματα για να ολοκληρώσεις το business look σου.

Casual chic

Ένα παντελόνι σε παστέλ απόχρωση μπορεί να γίνει το alter ego σου για τις χαλαρές σου εμφανίσεις! Μπορείς να το φορέσεις με ένα denim πουκάμισο και μπαλαρίνες ή με ένα απλό t-shirt και sneakers. Μια τσάντα τύπου satchel μπορεί να ολοκληρώσει ιδανικά το σύνολο. Αν συνδυάσεις το denim πουκάμισο με γόβες και ένα μικρό φάκελο έχεις το ιδανικό outfit για μια βραδινή έξοδο μέσα στην εβδομάδα!

Βραδινή έξοδος

Το κλειδί για να φορέσεις το παστέλ σου παντελόνι το βράδυ είναι τα ψηλοτάκουνα! Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με ένα ασύμμμετρο τοπ θα δημιουργήσουν ένα ακαταμάχητο συνδυασμό! Ολοκλήρωσε το λουκ με αστραφτερά κοσμήματα για να προσθέσεις λάμψη κι ένα μικρό clutch.

Πηγή:faysbook.gr

Σχετικά άρθρα