Βροχές στα βόρεια-Άνεμοι στα πελάγη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν στην Ήπειρο, τα ορεινά της Μακεδονίας και το Βόρειο Ιόνιο και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του καιρού.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και πτώση της θερμοκρασίας, στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και το απόγευμα στον Σαρωνικό βορειοδυτικοί ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

ΠΗΓΗ: meteo.gr

Σχετικά άρθρα