Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy S4 mini

Μετά από τόσες φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από το Galaxy S4 mini κι αφού η συσκευή εμφανίστηκε τις προάλλες κατά λάθος στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung, η εταιρεία αποφάσισε να την ανακοινώσει κι επίσημα.

Πρόκειται για μια κίνησή της που εξέπληξε δεδομένου ότι η παρουσίαση του μικρότερου αδερφού του smartphone- ναυαρχίδας της αναμένεται να γίνει στις 20 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Το Galaxy S4 mini θα διαθέτει Super AMOLED οθόνη 4,3 ιντσών με ανάλυση 960×540 και διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.7GHz, ενώ θα τρέχει με Android 4.2.2 (Jelly Bean) και θα ζυγίζει 107 γραμμάρια.

Η οπίσθια κάμερα του smartphone θα έχει ανάλυση 8MP κι η εμπρόσθια 1.9MP, ενώ θα δώσουν το παρόν μερικές λειτουργίες που υπάρχουν και στο S4, όπως οι Sound Shot και Panorama. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε κι άλλες λειτουργίες, όπως τις S Translator και S Health.

Ο Simon Stanford της Samsung Electronics για τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία δήλωσε ότι “η ζήτηση για το Galaxy S4 υπήρξε πρωτοφανής από τον Απρίλιο οπότε και λανσαρίστηκε. Ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία και με το Galaxy S4 Mini. Αυτή η νέα συσκευή είναι το ιδανικό smartphone- σύντροφος για όποιον θέλει μια συσκευή που να χαρακτηρίζεται από καινοτομία”.

Το Galaxy S4 mini θα κυκλοφορήσει σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Σχετικά άρθρα