«Εξερευνούμε τις δυνατότητές μας»

Οι Γερμανοί παραμένουν… φίλοι μας σε ότι αφορά στις μεθόδους βελτίωσης του σώματός μας, απελευθέρωσης κι ενδυνάμωσής του.

Αυτό το Σάββατο από τις 09.00 η Αγγελική Κουκιανάκη και η ομάδα Γερμανικού Κέντρου Φυσικοθεραπείας και αντιμετώπισης σκολίωσης

de-holl προσκαλούν όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του κορμιού τους στην παραλία του Πεύκου στο 41ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Αθηνών –Σουνίου.

Τί το διαφορετικό έχει η συγκεκριμένη προσέγγιση τόσο για τους αθλητές όσο και για εκείνους που απλά επιζητούν να ζήσουν καλύτερα;

“Σε μια όμορφη παραλία, η ομάδα μας αφού πραγματοποιήσει ένα 3ωρο πρόγραμμα (καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας μέσα και έξω από το νερό) με τους ήδη συμμετέχοντες θα είναι στη διάθεσή σας να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των δυνατοτήτων του σώματος σας και να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας, μια διαδικασία αξίας 150 €, εντελώς δωρεάν. Φυσικά, θα είστε ευπρόσδεκτοι σε ένα από τα γκρουπάκια να συμμετάσχετε και να δοκιμάσετε το πρόγραμμα μας!

Σκοπός μας είναι να:

• Ανακαλύψτε δυνατότητες που πότε δεν είχατε φανταστεί

• Δείτε με πόση ευκολία και άνεση μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη και το αποτέλεσμα κάθε προσπάθειας σας

• Μεγαλώστε το εύρος κίνησης σας

• αυξήστε το άλμα σας

• προστατέψτε τη μέση σας

• προστατέψτε τους αστραγάλους από διαστρέμματα

• απαλλαγείτε από πονοκεφάλους και τυχόν μπλοκαρίσματα στον αυχένα.

Στη παρέα μας θα βρίσκονται και παιδιά που για οποιουσδήποτε λόγους, έχουν σκολίωση λορδοκύφωση… και γενικά σφιχτό μυϊκό σύστημα !!

Το team μας θα βρίσκεται στη παραλία από 9.00πμ μέχρι 20.00μμ.

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για να δούμε αν πραγματικά γνωρίζουμε το σώμα μας και θέλουμε να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητά του. Καλοκαιράκι, θάλασσα και λίγη στοχευμένη γυμναστική-κίνηση σε συνεργασία με επαγγελματίες.

Σχετικά άρθρα