Κερδίστε δύο δωροεπιταγές αξίας 50€ καθεμία για παιδικά παπούτσια από την IQ Kids

6 Απριλίου 2017

Το boro.gr σε συνεργασία με την IQ Kids προσφέρουν τη δυνατότητα σε δύο τυχερές να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για τα παιδικά παπούτσια της καρδιάς μας!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link. Στο μήνυμά σας να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: "IQ KIDS", Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση κατοικίας.

IQ KIDS, τα παπούτσια της καρδιάς μας

Είστε γονιός και ψάχνετε για τα παιδιά σας, μοναδικά μοκασίνια ή αναπαυτικές μπαλαρίνες σε υπέροχα σχέδια και ανοιξιάτικα χρώματα; Eπιλέξτε τα IQ KIDS! Στα IQ KIDS θα βρείτε ασυναγώνιστες τιμές στις καινούριες συλλογές άνοιξης-καλοκαιριού.

Είστε νονά και θέλετε τα Πασχαλινά σας δώρα να μη σας κοστίσουν μια περιουσία; Αναζητήστε τα IQ KIDS που σας προσφέρουν μαζί με κάθε αγορά σας, ένα μοναδικό δώρο για κάθε παιδάκι!

Τα παιδικά παπούτσια IQ KIDS ταιριάζουν με τον υπέροχο κόσμο των μικρών μας φίλων, γεμάτα ποιότητα, χρώματα, φινέτσα και φαντασία! Δίκαια έχουν γίνει τα παπούτσια της καρδιάς μας και έχουν κατακτήσει μια θέση στην ελληνική αγορά απολαμβάνοντας την προτίμηση από τους μικρούς μας φίλους και την εμπιστοσύνη από τους μεγάλους.

 Τα παιδικά παπούτσια IQ KIDS πωλούνται σε καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.iqshoes.gr. Μην ξεχνάτε με κάθε αγορά σας, να ζητήσετε το δώρο έκπληξη.


Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας

2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.

3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.

4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:

4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.

4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.

4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.

5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.

6. Όροι συμμετοχής:

6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.

6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας τωνΔιαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ