Σαλάτα με κολοκυθάκια, κατσικίσιο τυρί και ντρέσινγκ μουστάρδας

<div class="col-sm-6">
<h3 class="f_size_xxl bold">Υλικά</h3>
<div class="ed_body">
<ul>
<li>400 γρ. μικρά και τρυφερά κολοκυθάκια, καλά πλυμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες, με τη φλούδα τους</li>
<li>1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, χονδροκομμένη</li>
<li>1 μάτσο ρόκα, καλά πλυμένη και χονδροκομμένη</li>
<li>2 κουτ. σούπας φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα</li>
<li>2 κουτ. σούπας <span>μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel</span></li>
<li>1 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι</li>
<li>150 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο</li>
<li>100 ml ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-sm-6 sm_mar_top_f">
<h3 class="f_size_xxl bold">Διαδικασία</h3>
<div class="ed_body">
<p>Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια με τις πιπεριές, για περίπου 7 λεπτά, μέχρι μαλακώσουν και να ροδίσουν. Τα αδειάζουμε μαζί με το λάδι σε ένα μπολ σερβιρίσματος και τα αλατίζουμε.</p>
<p>Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο με τη <span>μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel </span>και το ξίδι και περιχύνουμε με το μείγμα τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε τη ρόκα και τον δυόσμο και ανακατεύουμε απαλά. Σκορπίζουμε το κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε.</p>
<p>ΠΗΓΗ: www.gastronomos.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα