Kαλή νοικοκυρά είναι η Kim Kardashian

Στην κουζίνα του σπιτιοού της εμφανίστηκε η kim Kardashian θέλοντας να φτιάξει ένα ξεχωριστό δείπνο για το μωρό της, τον Kanye West, όπως η ίδια παοκαλύπτει στην κάμερα. Σουφλέ γλυκοπατάτας, πράσινα φασόλια, τηγανητό κοτόπουλο, μακαρόνια με τυρί (mac ‘n cheese) και για επιδόρπιο μπράουνι που έφτιαξε η μαμά της Kris Jenner περιελάμβανε το μενού, που μάλλον “εξυπηρετούσε” τις δικές της λιγούρες λόγω εγκυμοσύνης.

“Θα εκπλαγεί!” χαμογελά στον φακό η τηλεπερσόνα που τελευταία δείχνει να έχει απομακρυνθεί πολύ από τον σύντροφό της, ο οποίος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το ριάλιτι της αγαπημένης του. Μάλιστα, η Kim χρειάστηκε να τον ικετέψει να εμφανιστεί έστω και για δέκα λεπτά στο πάρτι που θα της κάνουν οι αδερφές και φίλες της για το μωρό της στις 2 Ιουνίου, λέγοντάς του ότι θα φαινόταν άσχημο αν ο πατέρας του παιδιού δεν υπάρχει πουθενά. Εκείνος προέβαλε ως επιχείρημα ότι θα αισθανόταν άσχημα λόγω του ότι θα είναι ο μοναδικός άνδρας, αλλά η Kim επέμεινε ότι είχε ανάγκη την παρουσία του δίπλα της έστω και για λίγο. Έτσι συμφώνησαν να εμφανιστεί μόλις για δέκα λεπτά.

Cooking time!

May 30, 2013| Source: Keek.com

Ο Κanye West από τον Φεβρουάριο μένει στο Παρίσι όπου αναμένεται να φύγουν μαζί μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν περνάει την πιο καλή του περίοδο καθώς έχουν διαφορετική αντιμετώπιση της διασημότητας. Εκείνη θέλει φώτα και κάμερες κι εκείνος απομόνωση και ηρεμία. Μάλσιτα, όταν εκείνη πήγε να τον βρει στο Παρίσι πέρασαν ελάχιστο χρόνο μαζί λόγω επαγγλεματικών υποχρεώσεων του Kanye, ο οποίος την άφησε μόνη της στην Πόλη του Φωτός και πήγε στο Μιλάνο να κάνει παρέα με τους φίλους του.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα