Ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε το πράσινο φώς και για του χρόνου.

Μπορεί πέρυσι να φτάσαμε μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού για να μάθουμε αν θα είναι ή όχι στο πρωινό ο Γίωργος Παπαδάκης,φέτος όμως τα πράγματα τελειώσαν πιό γρήγορα .

Οι υπογραφές έπεσαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.faysbook.gr.Ο Γιωργος Παπαδάκης και το Πρωινό ΑΝΤ1 θα καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό για μία ακόμη σεζόν,ένω η εκπομπή θα ρίξει αυλαία για φέτος στίς 12 Ιουλίου.

Πρίν απο λίγες μέρες ο παρουσιαστής συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δόθηκαν τα χέρια.Το κανάλι είναι ευχαριστημένο απο την συνεργασία του με τον παρουσιαστή αφού η σχέση τους είναι κάτι παραπάνο απο επαγγελματική,ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης έχει πεί οτι το νοίωθει οικογενειά του,το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι ήταν για έναν σύν έναν χρόνο..έτσι ο παρουσιαστής κλήθηκε για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές αν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα του ενός ακόμη έτους.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές,στους διαδρόμους του καναλιού και ένω ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωνε για του χρονου ,κάποιοι έβαζαν και στοίχημα οτι είναι οι τελευταίες του μέρες στην πρωινή ζώνη.

Φαίνεται πως όταν ο Γιώργος λέει πως είναι η τελευταία του χρονιά στο πρωινό εκείνοι κάνουν όνειρα και πρόβες στον καθρέφτη…Το κανάλι δέν έχει αποφασίσει ακόμη ποιός θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη κατα τους καλοκαιρινούς μήνες,οι μνηστήρες πολλοί…

Σχετικά άρθρα