Τι ζήτησε η Mαρίν Λεπέν από το κανάλι που τη φιλοξένησε;

19 Απριλίου 2017

Σκληραίνει την αντιευρωπαϊκή στάση της η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον α' γύρο των προεδρικών εκλογών στη χώρα. Η Μαρίν Λεπέν εμφανίστηκε την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TF1, στα πλαίσια της παρουσίασης των 11 υποψηφίων.

Για να δεχτεί όμως να εμφανιστεί στο πλατό ζήτησε από τους υπεύθυνους του σταθμού να αφαιρέσουν από το πλατό τη σημαίας της ΕΕ.

"Θέλω να είμαι πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας, όχι της Ευρωαπϊκής Επιπτροπής" δήλωσε η υποψήφια των Γάλλων Εθνικιστών, προσθέτοντας πως η ΕΕ έχει πλήξει ιδιαίτερα τη χώρα και το γαλλικό λαό στο οικονομικό και το κοινωνικό πεδίο, αλλά και στο ζήτημα της "εξαφάνισης των συνόρων".

Το αίτημα της έγινε δεκτό από τον τηλεοπτικό σταθμό, γεγονός που εξανάγκασε και τον κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου Gilles Bouleau να ανακοινώσει το αίτημα της υποψηφίου. "Για να δεχτεί να συμμετέχει στην εκπομπή, η κα. Λεπέν μας ζήτησε να αποσύρουμε τη σημαία της Ευρώπης που εμφανιζόταν στο φόντο" σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: news247.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ