Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για το live των Sempreviva στο Ίλιον Plus

19 Απριλίου 2017

Το boro.gr προσφέρει σε δυο αναγνώστες από 1 διπλή πρόσκληση για το live του συγκροτήματος Sempreviva στο Ίλιον Plus αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου στις 21.30.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα των Sempreviva στο Facebook

Παράλληλα, συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link. Στο μήνυμά σας να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: "Sempreviva", Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και περιοχή κατοικίας. 

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς, οι Sempreviva επιστρέφουν στο Ίλιον Plus για μια και μοναδική εμφάνιση. 

Ο πρώτος τους δίσκος με τον τίτλο "Σκισμένοι χάρτες" κυκλοφόρησε πέρυσι από την Fm Records και ήδη πολλά από τα κομμάτια του παίζοντα στους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, Το πιο δημοφιλές κομμάτι είναι το ομώνυμο του δίσκου, οι "Σκισμένοι Χάρτες". Μερικά πολύ γνωστά από το δίσκο είναι: "Η ανατολική ακτή", "Το αστρικό", "Το σταυροδρόμι", "Οι μουσικές"... 

Πέρα από τα δικά τους κομμάτια, οι Sempreviva θα παρουσιάσουν και διασκευές γνωστών κομματιών της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής τα οποία αποδίδουν με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +171177+3160 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ