Το τελευταίο αντίο στους τέσσερις στρατιωτικούς που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο

20 Απριλίου 2017

Στη Λάρισα βρίσκεται η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να παραστεί στις νεκρώσιμες ακολουθίες των αδικοχαμένων αξιωματικών της Αεροπορίας Στρατού, που έχασαν τη ζωή τους χθες στη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας, τελέσθηκε η εξώδιος ακολουθία του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα.

Συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρόν για να πουν το τελευταίο αντίο στον αξιωματικό που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Παρόν ήταν και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.

Ο Ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου και κατάγονταν από το Αρτεσιανό. Ο άτυχος στρατιωτικός ήταν παντρεμένος με παιδιά.

Στις 17.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη.

Αύριο Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη και την ίδια μέρα στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ