Γαριδοσαλάτα

20 Απριλίου 2017

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 20 λεπτά    
Mαγείρεμα 10 λεπτά  

Yλικά

-24 μεγάλες γαρίδες
-1 αγγούρι
-2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
-56 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
-1 μικρό ελληνικό μαρούλι χοντροκομμένο
- αλάτι
-χυμό από ένα λεμόνι
-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Για τη SAUCE
-1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
-1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
-1 κουτ. γλυκού Worcestershire sauce
-χυμό από ένα λεμόνι
-1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
-αλάτιπιπέρι

Eκτέλεση

Bράζουμε για 10 λεπτά τις γαρίδες σε άφθονο αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις καθαρίζουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, τα αναμειγνύουμε καλά με το λάδι και το λεμόνι και σερβίρουμε τη σαλάτα και δίπλα σε ξεχωριστό μπολ τη sauce που ετοιμάσαμε για να βάλει καθένας όσο θέλει.

Tip: Aν δεν βρούμε καλές γαρίδες στην αγορά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καραβίδες.

πηγή: http://www.thecookbook.gr

φωτογραφία: StudioM.Com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...