Ανοιξιάτικη σαλάτα με φράουλες

<div class="authorinfo not-full"><span class="tw-bullet"> </span></div>
<div class="postcontent content">
<h2>ΥΛΙΚΑ</h2>
<p>300 γραμμάρια φράουλες</p>
<p>150 γραμμάρια baby ρόκα</p>
<p>2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα</p>
<p>100 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα</p>
<p>120 γραμμάρια ανθότυρο</p>
<p>30 γραμμάρια ηλιόσπορο</p>
<p><strong>Για το dressing:</strong></p>
<p>100 γραμμάρια ελαιόλαδο</p>
<p>25 γραμμάρια λευκή κρέμα βαλσαμικού</p>
<p>1 κουταλιά λευκό ξίδι βαλσαμικού</p>
<p>αλάτι</p>
<p>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</p>
<div> 
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong></p>
<p>Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, τη λευκή κρέμα βαλσαμικού, το λευκό ξίδι βαλσαμικού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο dressing. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις φράουλες στα 4, ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και χοντροκόβετε τα καρύδια. Τα τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με την baby ρόκα, το ανθότυρο σπασμένο με τα χέρια σας και τον ηλιόσπορο. Περιχύνετε με το dressing, ανακατεύετε καλά και προσεχτικά και σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα.</p>
<h2>TIPS</h2>
<p>Εκτός από ρόκα μπορείτε να προσθέσετε και άλλες πράσινες σαλάτες όπως μαρούλι και λόλα κόκκινη φριζέ.</p>
<p>Πηγή: xrysessyntages.com/</p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα