Σκύλος περιποιείται… λιοντάρι

Τέτοια στενή σχέση και τόσο δυνατή φιλία δεν υπάρχει! Ένα λιοντάρι και ένας σκύλος-λουκάνικο (το γνωστό basset ή μπασέ) έχουν δεθεί τόσο πολύ μεταξύ τους στο G.W. Exotic Animal Park στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, που τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Η ιστορία τους είναι ιδιαίτερα τρυφερή και συγκινητική. Ο Bonedigger, ένα 5χρονο λιοντάρι, γεννήθηκε με μια σπάνια νόσο στα οστά που το άφησε σχεδόν ανάπηρο, υπό την προστασία ουσιαστικά των υπαλλήλων του πάρκου.

Ο Milo, ο συμπαθής σκύλος, όταν γεννήθηκε το λιοντάρι ήταν μόλις 2 ετών και αισθάνθηκε αμέσως το πρόβλημα του άγριου ζώου, παίρνοντας το λιοντάρι υπό την άτυπη προστασία του, κάτι που δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Το παράξενο ζευγάρι δεν έχει χωρίσει ποτέ, τρώνε μαζί, παίζουν μαζί και ο Milo βοηθάει όπως μπορεί τον Bonedigger, μέχρι και τα δόντια του καθαρίζει όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

“Το λιοντάρι δεν τα πήγε ποτέ καλά με τα άλλα ζώα του πάρκου εκτός από τον σκύλο. Ο τελευταίος μάλιστα βραυχάται σαν το λιοντάρι και προσπαθεί να το μιμηθεί σε πολλά. Είναι αυτοκόλλητοι!

Σχετικά άρθρα