Συκώτι μοσχαρίσιο, ζουμερό στο φούρνο

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κρεμμύδια ξερά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 Λεμόνια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κουταλιά μουστάρδα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πρέζα αλάτι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πρέζα πιπέρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/2 κούπας λάδι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/2 κούπας αλεύρι</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Στραγγγίζω το 1 κιλό συκώτι το οποίο το αγοράζω ολόκληρο κομμάτι και το κόβω σε μερίδες παρόμοιες μες τις μερίδες μοσχαριού, το αλατοπιπερώνω και το αλευρώνω στη συνέχεια.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Το σωτάρω σε καυτό λαδάκι για 2 με 3 λεπτά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Μετά από το σωτάρισμα αφαιρώ τα κομμάτια του συκωτιού και προσθέτω στο τηγάνι το κρεμμύδι το οποίο σωτάρω για 2 λεπτά και το σβήνω μετά με το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθέτω όλα τα υλικά σε ένα ταψάκι και προσθέτω μισό ποτήρι νερό.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Τα ψήνω στο γκριλ της κουζίνας στυς 200 0c για μία ώρα περίπου, αναποδογυρίζοντας τις μερίδες του συκωτιού στο μισό της ώρας για πιο ομοιόμορφο ψήσιμο.</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα