Κρουασάν με γέμιση λαχανικών

<div class="recipe-ingredients-container print-height">
<h3 class="recipe-style-title"><span style="font-size: small;">Υλικά Συνταγής</span></h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span style="font-size: small;">1/4 φλ. ελαιόλαδο </span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 μελιτζάνα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κολοκύθια τρυφερά </span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 πιπεριές Φλωρίνης</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 πιπεριά πράσινη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 ώριμες και σφιχτές ντομάτες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 σκ. σκόρδο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">λίγη ρίγανη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">λίγο θυμάρι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">αλάτι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">πιπέρι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">200 γρ. τυρί Μπάτζιο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">100 γρ. κασέρι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και ψιλοκόβουμε τη σάρκα τους. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά καρέ. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά, εκτός από την ντομάτα, για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Δεν θέλουμε να πάρουν χρώμα ή να χάσουν το σχήμα τους.</span><br /><span style="font-size: small;">Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξίδι. Προσθέτουμε τη σάρκα ντομάτας. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα μυρωδικά  και αποσύρουμε. Προσθέτουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κρουασάν.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.argiro.gr</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα