Μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><strong>ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ</strong></span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά (για 7-8 άτομα):</strong></span></p>
<ul style="text-align: justify;">
<li><span style="font-size: small;">1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κιλό μανιτάρια φρέσκα κομμένα φέτες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 αβγά</span></li>
<li><span style="font-size: small;">300 γρ. γραβιέρα σε κυβάκια ή άλλο σκληρό τυρί</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 κουτ. αλεύρι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">αλάτι, πιπέρι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">λίγο λάδι για το άλειμμα του σκεύους</span></li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><strong>Εκτέλεση:</strong></span></p>
<ul>
<li style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς C</span></li>
<li style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι μέχρι να γίνουν μια μάζα. Στρώνουμε το μίγμα σε πυρέξ, σε πάχος 1-2 δάχτυλα.</span></li>
<li style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο, χαμηλώνουμε στους 220 βαθμούς C και ψήνουμε για 60′. Πρέπει να πάρει ωραίο χρώμα και να τραβήξει όλα τα υγρά του.</span></li>
</ul>
<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><br /></span></div>
<div style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size: small;">ΠΗΓΗ: <a href="http://www.diatrofi.gr">www.diatrofi.gr</a></span></strong></div>
<div style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size: small;"><br /></span></strong></div>
<div style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size: small;">Φωτογραφία εξωφύλλου : </span></strong><span style="font-size: small;">www.sintayes.gr</span></div>

Σχετικά άρθρα