Τοστ με καπνιστό ζαμπόν, τσένταρ, αχλάδι και μουστάρδα

<div>Για τα καρύδια</div>
<div id="yiv1692548603yui_3_16_0_1_1413162598279_4501">Σε μπολ βάζουμε το κύμινο, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το μέλι. Προσθέτουμε τα καρύδι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πασπαλίζουμε με αλάτι. Στρώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα καρύδια. Ψήνουμε στους 150 για δέκα λεπτά. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Διατηρούνται για 2 εβδομάδες.</div>
<div> </div>
<div id="yiv1692548603yui_3_16_0_1_1413162598279_4501">Εκτέλεση</div>
<div id="yiv1692548603yui_3_16_0_1_1413162598279_4501">Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη, το μηλόξυδο, το γλυκάνισο, τα γαρύφαλλα, το τσίλι και 150ml νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα τα αχλάδια και βράζουμε για άλλα 2-3 λεπτά. Αφήνουμε τα υλικά να κρυώσουν μέσα στο σιρόπι.</div>
<div>Ανάβουμε την τοστίερα, παίρνουμε 4 φέτες του τοστ, στρώνουμε μια φέτα τυρί σε καθε ψωμάκι, το ζαμπόν, τα καρύδια και στο τέλος τις φέτες αχλαδιού. Απλώνουμε στα υπόλοιπα ψωμιά την μουστάρδα και κλείνουμε τα τοστ. Ψήνουμε στην τοστιέρα μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσει το τυρί.</div>
<div> </div>
<div>Πηγή: <a href="http://www.tzispot.com/" target="_blank">http://www.tzispot.com/</a></div>

Σχετικά άρθρα