Κρητικός ντάκος

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>2 Kρητικά κριθαρένια παξιμαδοκούλουρα<br /> 4-6 κ.σ. ελαιόλαδο<br /> 125 γρ. βαρελίσια φέτα<br /> 1 μεγάλη σφιχτή ντομάτα<br /> 1-2 κ.γλ. ρίγανη<br /> φρεσκοτριμμένο πιπέρι</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Βρέχουμε ελάχιστα (ή και καθόλου) τα παξιμάδια για να μαλακώσουν.<br /> Τα βάζουμε το καθένα ξεχωριστά ή όλα μαζί σε πιάτο ή σαλατιέρα και τα ραντίζουμε με 1-2 κουταλιές από το λάδι.<br /> Τρίβουμε την ντομάτα στον τρίφτη.<br /> Απλώνουμε με ένα κουταλάκι ομοιόμορφα την ντομάτα μαζί με το ζουμί της πάνω στα παξιμάδια.<br /> Κομματιάζουμε τη φέτα με τα δάχτυλά μας, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το πιπέρι και ραντίζουμε με το υπόλοιπο λάδι.</p>
<p> </p>
<p>Πηγή: <a href="http://www.gourmed.gr/" target="_blank">http://www.gourmed.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα