Σαλάτα με βρασμένα φασολάκια, πατάτες και πέστο

16 Μαΐου 2017

Μια πολύ καλή πηγή αμύλου και σύνθετων υδατανθράκων, που συνδυάζονται εξαιρετικά με την έντονη γεύση του βασιλικού στο πέστο.

 

Υλικά
• 200 γρ. φασολάκια πράσινα, καθαρισμένα

• 2 κουταλιές ελαιόλαδο
• ½ κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες 
• 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
• 2 κουταλιές σάλτσα πέστο
• μαϊντανό ψιλοκομμένο 
• χυμό από 1 λεμόνι
• λίγο αλατοπίπερο

2 μερίδες /350 θερμίδες

 

Εκτέλεση
• Βράζετε τις πατάτες και τα φασολάκια καλά, χωρίς όμως να λιώσουν.

• Προσθέτετε το αλατοπίπερο και το κρεμμύδι.
• Ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το πέστο και το χυμό λεμονιού και περιχύνετεμε το μείγμα τα υλικά.
• Σερβίρετε ενώ είναι ζεστά, γαρνίροντάς τα με μαϊντανό.

ΠΗΓΗ: www.kazamias.com.gr



ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +43397+174539+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ