Σαλάτα με βρασμένα φασολάκια, πατάτες και πέστο

<p style="text-align: left;"><span style="font-size: small;">Μια πολύ καλή πηγή αμύλου και σύνθετων υδατανθράκων, που συνδυάζονται εξαιρετικά με την έντονη γεύση του βασιλικού στο πέστο.</span></p>
<p style="text-align: left;"><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά<br /></strong>• 200 γρ. φασολάκια πράσινα, καθαρισμένα</span><br /><span style="font-size: small;">• 2 κουταλιές ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: small;">• ½ κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες </span><br /><span style="font-size: small;">• 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες</span><br /><span style="font-size: small;">• 2 κουταλιές σάλτσα πέστο</span><br /><span style="font-size: small;">• μαϊντανό ψιλοκομμένο </span><br /><span style="font-size: small;">• χυμό από 1 λεμόνι</span><br /><span style="font-size: small;">• λίγο αλατοπίπερο</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">2 μερίδες /350 θερμίδες</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><strong>Εκτέλεση<br /></strong>• Βράζετε τις πατάτες και τα φασολάκια καλά, χωρίς όμως να λιώσουν.</span><br /><span style="font-size: small;">• Προσθέτετε το αλατοπίπερο και το κρεμμύδι.</span><br /><span style="font-size: small;">• Ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το πέστο και το χυμό λεμονιού και περιχύνετεμε το μείγμα τα υλικά.</span><br /><span style="font-size: small;">• Σερβίρετε ενώ είναι ζεστά, γαρνίροντάς τα με μαϊντανό.</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">ΠΗΓΗ: <a href="http://www.kazamias.com.gr">www.kazamias.com.gr</a></span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα