Πόσες ιστορίες μπορούν να κρυφτούν μέσα σε ένα τηλέφωνο;

17 Μαΐου 2017

Η εκδήλωση, η ανακάλυψη, η γνώση, η δράση, το παιχνίδι είναι όσα θα ζήσετε στις 18, 20 και 21 Μαΐου στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, που γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

Παιδιά και γονείς ξεναγούνται, μαθαίνουν, συμμετέχουν και ζουν μέσα από τις αφηγήσεις την αλήθεια για τη δημιουργία της επικοινωνίας.

Πώς δημιουργήθηκε το σταθερό τηλέφωνο; Πώς οι “ναύτες” του Θαλή του Μιλήσιου, του πρώτου καλωδιακού πλοίου στην Ελλάδα, “ψάρευαν” τα καλώδια από το βυθό για να τα επισκευάσουν;

Με την επίσκεψή σας στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ θα ζήσετε τη μαγευτική εμπειρία του ταξιδιού στο παρελθόν και την ανακάλυψη ενός κομματιού της ιστορίας, του πώς φτιάχτηκε ο κόσμος μας, μέσα από την επικοινωνία, μεταξύ των ανθρώπων.

Πώς και πότε καλύφθηκε η υπέρτατη ανάγκη του ανθρώπου για επαφή και επικοινωνία με τους άλλους γεφυρώνοντας τις αποστάσεις που τους χώριζαν;

Ακούστε ιστορίες ανείπωτες, που καθόρισαν τις ζωές μας και που ένωσαν τους ανθρώπους από άκρη σε άκρη αυτού του κόσμου! Μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσετε με τα παιδιά σας τη γλυκιά εμπειρία γύρω από τη γνώση του κόσμου από τον οποίο προήλθαμε και στον οποίο ανήκουμε. Μην τη χάσετε!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ