Χοιρινό σαβόρε

17 Μαΐου 2017

Υλικά

50 γρ. χοιρινό κρέας κόντρα ξεκοκαλισμένο, κομμένο σε λεπτές φέτος

λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

δεντρολίβανο φρέσκο, για το γαρνίρισμα

1 κουτ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κουτ.σούπας ξίδι μπαλσάμικο

1/2 φλιτζάνι βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος (ντεμί-γκλάς)

αλάτι

πιπέρι


Εκτέλεση

Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό.

Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας.

Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ πατάτας και γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο.

 

Συνταγή: Παναγιώτης Παπανικολάου

ΠΗΓΗ http://www.mamapeinao.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +174545+43396+54 - adTechUnit 6
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...