Χοιρινό σαβόρε

17 Μαΐου 2017

Υλικά

50 γρ. χοιρινό κρέας κόντρα ξεκοκαλισμένο, κομμένο σε λεπτές φέτος

λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

δεντρολίβανο φρέσκο, για το γαρνίρισμα

1 κουτ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κουτ.σούπας ξίδι μπαλσάμικο

1/2 φλιτζάνι βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος (ντεμί-γκλάς)

αλάτι

πιπέρι


Εκτέλεση

Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό.

Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας.

Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ πατάτας και γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο.

 

Συνταγή: Παναγιώτης Παπανικολάου

ΠΗΓΗ http://www.mamapeinao.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ