Απιστία: Γνώρισα κάποιον που έχει σχέση, τι να κάνω;

17 Μαΐου 2017
Λένα, αναγνώστριά μας ρωτά

Έκανα φάση με έναν συνομιλικο μου τον γνώρισα φυσικά από έναν κοινο μας φύλο μου είπε ότι είπε ότι έχω πολύ πλάκα και οτι θα ήθελε να με ξανά δει  του ειπα γιατί όχι να βρεθούμε  το απόγευμα, έμαθα οτι μπορεί να έχει γκόμενά βέβαια  τίποτα  δεν ήταν συγουρο απλά νευριασα   Όμως δεν έμεινα με σταυρωμένα  χέρια το έψαξα και έμαθα ότι πράγματι είχε κοπέλα δεν του ειπα τυποτα απλά μίλησα με τον φιλο του και του ειπα τι είχα μάθει τέλειος εκείνος έστειλε μήνυμα λέγοντας μου αν είχα θυμωσει με αυτό που είχα μαθει

 Του είπα πως ούτε ειληκρινης δεν μπορεί να είναι όμως το επεξα χαλάσει λεγοντας του οτι δεν ήταν κάτι σημαντικο για μεναα εκείνος όμως ήθελε να ξανά βγουμε και  δεν έφερα αντίθεση απλά του λέω ναι αλλα δεν είναι σιγουρο  έρχεται η μέρα λοιπόν που θα βγεναμε αλλα κανείς από εμάς δεν έστειλε μήνυμα για να το επιβεβαιώσουμε   Γιατί πολύ απλά ούτε ωρα ούτε μέρος δεν κανονίσαμε   Μήπως έπρεπε να του μηλήσω Μήπως δεν έπρεπε καν να δεχτω να βγουμε;  Οταν μίλησα με μου είπε ότι θα χωριζε.

Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 

 

Αγαπητή αναγνώστρια:
 
Φαίνεται πως σας αρέσει ο φίλος, αλλά σας απογοήτευσε γιατί δεν ασχολείται μαζί σας με τη σοβαρότητα που θα θέλατε. Οπότε δεν σας αρέσει απλά αλλά έχετε προσδοκίες εφόσον περιμένετε κάποια πράγματα απ' αυτόν όπως το να μην ασχολείται και με άλλες κοπέλες εφόσον ασχολείται μαζί σας. Το δίλημμα είναι αν μπορείτε να ρίξετε τις προσδοκίες σας για να είστε μαζί του με τους όρους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Η απάντηση είναι αν νιώθετε πως υποφέρετε κι ότι αυτό σας ρίχνει, μην το συνεχίζετε. Αλλιώς εξηγήστε του ότι το να κάνετε παρέα έχει κάποιες προϋποθέσεις από τη μεριά σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ