Τι να περιμένεις στο πρώτο φιλί

20 Μαΐου 2017

Είναι σίγουρα κάτι που περιμένεις με αγωνία και κάτι για το οποίο πολλά έχεις ακούσει από τους γύρω σου, έχεις δει σε ταινίες και έχεις διαβάσει σε περιοδικά. Είναι σίγουρο, επίσης, ότι το πρώτο σου φιλί θα το θυμάσαι για πολλά χρόνια, ίσως για πάντα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν έρθει εκείνη η στιγμή; Πώς θα είναι;


1 Θα είναι λίγο αμήχανα

Κανείς δεν είναι τέλειος την πρώτη αυτή φορά και η αμηχανία είναι δεδομένη, αλλά και μέρος της γοητείας. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Το ίδιο νευρικός με εσένα θα είναι και ο παρτενέρ σου (ακόμα και αν δεν είναι το πρώτο του φιλί). Από τη στιγμή που ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο, το τι θα συμβεί στο πρώτο αυτό φιλί δεν έχει σημασία, γιατί στο μέλλον θα μοιραστείτε πολλά ακόμα φιλιά.


2 Θα είναι λίγο πιο…σύντομο από ό,τι νομίζεις

Τα φιλιά δεν μοιάζουν πάντα σε αυτά που βλέπεις στις ταινίες. Στον πραγματικό κόσμο θα χρειαστεί να πάρεις και ανάσα κάποια στιγμή. Το φιλί δεν είναι ένας αγώνας μεγάλης απόστασης και δεν υπάρχει σωστή και λάθος διάρκεια. Ένα σύντομο και τρυφερό πρώτο φιλί μπορεί να είναι εξίσου γοητευτικό.


3 Μην αρχίσεις να αναρωτιέσαι

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μετά το πρώτο σου φιλί θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν ήταν όπως έπρεπε να είναι, αν το έκανες σωστά. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην πανικοβληθείς. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σου και θυμήσου ότι το φιλί δεν έχει συνταγή και οδηγίες χρήσης και ότι τα καλύτερα φιλιά ξεκινούν από την καρδιά και όχι από το μυαλό.


Διαβάστε ακόμα:

Δέκα κορίτσια θυμούνται το πρώτο τους φιλί
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....