Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Το τρυφερό love story του μοντέλου με τον μπασκετμπολίστα – Η γνωριμία στη Μύκονο και η υπέροχη, πολύτεκνη οικογένεια

Ο μπασκετμπολίστας, Βασίλης Σπανούλης και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. 2 γονείς, 6 παιδιά, πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Στις αρχές του 2020, το όμορφο ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο, και τελευταίο, μέλος της οικογένειάς τους, σύμφωνα με δηλώσεις του γνωστού αθλητή. Η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την αποκάλυψη έκανε ο μπασκετμπολίστας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BzqbfOzIrL5/

«No 6» έγραψε στη λεζάντα ο πανευτυχής πατέρας μαζί με τα έξι παιδιά του. Ο Θανάσης, ο Βασίλης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία και η μικρή Αναστασία υποδέχτηκαν με χαρά τη μικρή αδερφή τους. Πάντως, την προηγούμενη ημέρα η ίδια η Ολυμπία Χοψονίδου είχε ανεβάσει στιγμιότυπα από το σπίτι όπου τα παιδιά της ζωγράφιζαν την κοιλιά της, γράφοντας τον αριθμό έξι.

Πώς ανακοίνωσε τον ερχομό του 6ου παιδιού τους;

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Star για τη γέννηση του έκτου παιδιού του και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει άλλο, τονίζοντας αστειευόμενος, ότι πλέον θα κοιμούνται σε διαφορετικό δωμάτιο! «Είναι 3 – 3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στη γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα».

https://www.instagram.com/p/BzGC-DRIv_y/

«Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Το ξεκαρδιστικό είναι ο τρόπος που ανακοίνωσε η Ολυμπία Χοψονίδου στον σύζυγό της ότι είναι έγκυος για έκτη φορά. Το πρώην μοντέλο τού έκανε έκπληξη το τεστ εγκυμοσύνης της και εκείνος έμεινε έκπληκτος να το κοιτάζει!

https://www.instagram.com/p/B3ZrCEXFegk/

 

Ήταν η Σταρ Ελλάς 2006

Η σύζυγος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή είναι μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως Σταρ Ελλάς 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Έχει 3 αδέρφια και μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

https://www.instagram.com/p/Bumj_ztgAt5/

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια γνώρισε τον Βασίλη Σπανούλη και παντρεύτηκαν.

Η αστεία απάντηση στο αν θα έρθει και άλλο παιδί μετά το 6ο

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν από μια δεκαετία περίπου ενώ στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Και μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά που λατρεύουν. «Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο», είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη.

https://www.instagram.com/p/BXI5WLBAS2a/

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την Ευρωλίγκα, για την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Είναι 1.93 και παίζει ως Point Guard και Shooting Guard εξίσου, ενώ είναι γνωστός και με τα ψευδώνυμα: Kill Bill, V-Span και MVP (Most Vasilis Player).

Όταν ήταν έφηβος, πέθανε ο πατέρας του

Είναι ο σημερινός πρώτος σκόρερ και πρώτος σε τελικές πάσες στην ιστορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος και ο πρώτος σε τελικές πάσες στην ιστορία της Ευρωλίγκα, πρώτος στην αξιολόγηση, καθώς και πρώτος σκόρερ της με 4.218 πόντους (δεύτερος ο Ναβάρο με 4.152). Εξάλλου, είναι ένας άνδρας που φαίνεται πως ξέρει πώς να σκοράρει και στα επαγγελματικά του και στα προσωπικά του.

https://www.instagram.com/p/Bmz7tjGnpVf/

Γεννήθηκε στη Λάρισα και αποφάσισε μόλις στα 10 του χρόνια να γίνει μπασκετμπολίστας. Από μικρός αφοσιώθηκε στο μπάσκετ, ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού του, Δημήτρη και εντάχθηκε στον Κεραυνό Λάρισας. Τα εφηβικά του χρόνια ήταν εξαιρετικά σκληρά. Τον Νοέμβριο του 1997, ο Θανάσης Σπανούλης έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο, αφήνοντας μόνη τη μητέρα τους Γεωργία, να μεγαλώσει δύο αγόρια στην εφηβεία.

Πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους;

Ο Βασίλης εξακολούθησε να βρίσκει διέξοδο στο μπάσκετ. Μόλις στα 17 του, υπέγραψε το πρώτο του κανονικό συμβόλαιο και για τα επόμενα δύο χρόνια ήταν συνέχεια μέσα στην πεντάδα, αφού το ακατέργαστο- τότε- ταλέντο του, ήταν απόλυτα εμφανές. Τα προσόντα του εκτιμήθηκαν και πλέον έχει γνωρίσει την καταξίωση.

https://www.instagram.com/p/B7lQrI3gK28/

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό»

«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει εξομολογηθεί. Όσο ήταν μαζί, η Ολυμπία έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ενώ το 2012 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, τον Βασίλη, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά του.

https://www.instagram.com/p/BXlAiX5gey7/?utm_source=ig_embed

Το 2013 γεννήθηκε το τρίτο τους παιδί, ο Δημήτρης και 2 χρόνια αργότερα, υποδέχτηκαν το τέταρτο παιδί τους, την Αιμιλία. To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας, την Αναστασία και το 2020 το έκτο παιδί τους, ένα κορίτσι ξανά.

Έχει νταντάδες;

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν έκρυψε πρόσφατα, τον έντονο εκνευρισμό της, με αφορμή ερωτήσεις που δέχτηκε για το αν έχει νταντάδες στο σπίτι ή αν μεγαλώνει τα παιδιά μόνη της. «Είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες. Εάν εννοείς νταντά, δεν έχω».

https://www.instagram.com/p/BHI0C-ihYzm/

Και συνέχισε φανερά ενοχλημένη: «Και προκαλώ όποιον με έχει δει να κυκλοφορώ με νταντάδες στον δρόμο να με τραβήξει φωτογραφία και εγώ θα το ποστάρω. Δεν έχω καμία νταντά, έχω όμως γυναίκα που με βοηθάει στο σπίτι». Αυτό έγραψε το εντυπωσιακό μοντέλο.

Ποια είναι η σχέση με την πεθερά της;

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν. Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίω μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά μου».

https://www.instagram.com/p/pPfSRWsGA8/

Αυτό απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση από ακόλουθό της στο Instagram αναφορικά με τη σχέση που έχει με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη και πεθερά της.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όσο καμία – Οι στιγμές που «λύγισε» ως μάνα, η γνωριμία με τον σύζυγό της και η απάντηση για τις πλαστικές που (δεν) έχει κάνει

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το διαζύγιο… βόμβα μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας και μεγάλου έρωτα με τον Μάνο Πενθερουδάκη – Η σχέση της με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τα ανέμελα καλοκαίρια με τις αδερφές της στην Κρήτη

Σχετικά άρθρα