Οι στάσεις στο σεξ που διώχνουν το άγχος και σας φέρνουν πιο κοντά

Λένε ότι το σεξ πραγματικά μπορεί να χαλαρώσει τον οργανισμό του ανθρώπου αλλά και να αυξήσει την έκλυση των ορμονών της ευτυχίας και της χαράς.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά από μια μέρα γεμάτη πίεση και στρες θέλουν να εκτονωθούν μέσα από την ερωτική πράξη.

Το σεξ αποδεικνύεται η καλύτερη «θεραπεία» μιας μέρας γεμάτης αρνητικότητα μιας και πέρα από τη σωματική επαφή η διάθεση ενισχύεται από τη συναισθηματική εγγύτητα μεταξύ των συντρόφων!

Οι sex editors του εξωτερικού επισημαίνουν μερικές στάσεις που θεωρούν ότι μπορεί να διώξουν την κακή διάθεση και να προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση και ευφορία. Ελάτε να δούμε τι συστήνουν.

Η βασική συμβουλή που δίνουν είναι ότι το σεξ πρέπει να είναι δυνατό. Οι δυνατοί αναστεναγμοί, οι φωνές, το να φωνάζεις το όνομα του συντρόφου σου είναι πολύ απελευθερωτικό, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο.

Ακόμα και μικρές άγριες κινήσεις μπορεί να ξυπνήσουν ζωικά ένστικτα τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα και να μεγιστοποιήσουν την απόλαυση.

Σε πολλές γυναίκες άλλωστε αρέσει το να μπαίνουν σε στάση υποταγής κατά τη σεξουαλική επαφή και να νιώθουν ότι ο άνδρας είναι πραγματικός κυρίαρχος στο κρεβάτι.

Προσοχή! Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να βιαιοπραγήσετε ούτε να πείτε ή κάνετε κάτι που θα προσβάλει τον/ την σύντροφό σας λεκτικά ή θα τον πληγώσει σωματικά. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή

Στάσεις όπως το doggy style μπορεί να λειτουργήσουν εξίσου απελευθερωτικά και αυτό γιατί όπως επισημαίνουν οι sex editors ξυπνούν και πάλι τα ζωικά μας ένστικτα.

Η γενικότερη συμβουλή που δίνουν είναι να αλλάζετε συχνά στάσεις ώστε να αποφεύγετε τη ρουτίνα. Δοκιμάστε καινούργια πράγματα για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας.

Μια τέτοια στάση είναι και η όρθια. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και κάντε σεξ σαν να βρεθήκατε για πρώτη φορά. Η γυναίκα φορά τα τακούνια της ώστε να φτάνει στο ύψος του άνδρα με περισσότερη ευκολία και δοκιμάζουν να κάνουν σεξ σε έναν οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού στα όρθια.

Εκείνος ακουμπά το σώμα του στον τοίχο και η σύντροφός του σηκώνει το ένα πόδι ψηλά για να επιτυγχάνεται όσο το δυνατόν πιο βαθιά διείσδυση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την ερωτική ηδονή.

Φροντίστε τη σωματική αλλά και την οπτική επαφή παράλληλα. Σε πολλά δημοσιεύματα του εξωτερικού συναντήσαμε τη συμβουλή αυτή.

Οι στάσεις που περιλαμβάνουν τις ζεστές αγκαλιές, επιτρέπουν τα φιλιά αλλά και την τετ α τετ επαφή των βλεμμάτων είναι οι πιο χαλαρωτικές που πραγματικά μπορούν να σας φέρουν πολύ πιο κοντά συναισθηματικά.

Διαβάστε επίσης

Σεξ: οι δυο στάσεις που οι γυναίκες μισούν στο κρεβάτι

Σεξ: Στάσεις που αρέσουν και που δεν αρέσουν στη γυναίκα

Σχετικά άρθρα