Πώς να καθαρίσω τη βούρτσα μαλλιών μου; 3 πανεύκολα βήματα!

Η βούρτσα μαλλιών αποτελεί ένα από τα πιο βασικά «όπλα» των γυναικών αλλά συχνά γεμίζει με τρίχες και κάθε φορά λες: «Θα την καθαρίσω μετά». Μα αυτό το «μετά» φτάνει και εσύ βαριέσαι ξανά.

Αλλά πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και οι τρίχες είναι τόσες που δεν αντέχεται άλλο. Για αυτό σού έχουμε μερικά πανεύκολα βήματα για να το κάνεις σε λιγότερο από 10 λεπτά!

Βήμα προς βήμα πώς να καθαρίσεις τη βούρτσα μαλλιών σου

Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα στυλό ή μολύβι, ένα ψαλίδι, μια οδοντόβουρτσα, ζεστό νερό σε μπολ και σαπούνι. Παίρνεις το στυλό ή μολύβι και κάνεις ένα κουβάρι τις τρίχες, ενώ όσες έχουν μπλεχτεί τις κόβεις με το ψαλίδι για να να ξεμπερδεύεις.

Έπειτα βάζεις το σαπούνι στο ζεστό νερό, βουτάς την οδοντόβουρτσα και απλά τρίβεις τη βούρτσα καλά, όπως φαίνεται και στο βίντεο παραπάνω. Σαφώς, αν δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση με τα μπλεγμένα μαλλιά, τότε πας κατευθείαν στο τελευταίο βήμα με την οδοντόβουρτσα και το τρίψιμο!

Και να θυμάσαι πως είναι ένας σούπερ τρόπος καθαρισμού απολύμανσης είτε μένουν οι τρίχες είτε τις καθαρίζεις κάθε φορά που χτενίζεσαι.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μήπως να τολμήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου; Το νέο trend με ’90s διάθεση που θα θες να κάνεις!

Έχεις ίσια μαλλιά; Έτσι θα κάνεις σωστά τις μπούκλες που θες!

Σχετικά άρθρα