Ραντεβού στο Παρίσι για τους Brangelina

Δεύτερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μέσα σε δύο ημέρες για την Angelina Jolie που μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή, θέλει να δείξει την πλήρη στήριξή της στον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της, καθώς η νέα του ταινία Worl War Z αρχίζει να προβάλλεται στους κινηματογράφους της Ευρώπης. Οι πιο κακεντρεχείς ωστόσο έκαναν το σχολιάκι τους.

Ότι ίσως η Angelina προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το κοινό από την κακή ταινία του Pitt! Η ουσία είναι ότι από τις πρώτες μέρες προβολής της, η ταινία, όπου ο Pitt εξολοθρεύει ζόμπι, δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές. Βέβαια, το ζευγάρι δηλώνει ενωμένο και ερωτευμένο και περνά χέρι χέρι τις δυσκολίες.

Μετά την πρεμιέρα στο Παρίσι, οι Brangelina άφησαν τα παιδιά στο ξενοδοχείο κι επέλεξαν να δειπνήσουν σε ιταλικό εστιατόριο στην Πόλη του Φωτός ενώ στη συνέχεια πήγαν για κλάμπινγκ. Έντονη δραστηριότητα για μία φρεσκοεγχειρισμένη, αλλά έτσι είναι ο έρωτας. Υπερβάλλεις εαυτόν και δυνάμεις…

Άλλωστε εκτός από την ταχεία ανάρρωσή της και τη νέα ταινία το ζευγάρι είχε και να γιορτάσει τα 38α γενέθλια της Angelina, λίγο προκαταβολικά, αλλά σίγουρα ύστερα από την περιπέτεια της υγεάις της κάθε μέρα είναι γιορτή για ολόκληρη την οικογένειά τους.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα