Άγριο ξενύχτι για τον William

Περισσότερες από πέντε ώρες έμεινε σε κλαμπ του Λονδίνου ο πρίγκιπας William,ακολουθώντας τον αδερφό του Harry καθώς ένας φίλος του από το πανεπιστήμιο διοργάνωνε το πάρτι εργένηδών του. ‘Οπως τόνισαν αυτόπτες, ο πρίγκιπας τα έδωσε όλα στην πίστα, καθώς δεν σταμάτησε να χορεύει, ενώ πραγματικά ξέφυγε όταν από τα ηχεία ακούστηκε το Harlem Shake.

Kαλώντας τους φίλους του και τον αδερφό του στην πίστα, ο William χόρεψε ξέφρενα, ενώ τραγουδούσε σχεδόν κάθε τραγούδι που ακουγόταν. Σημειωτέον, ακριβώς στον χώρο που διασκέδαζαν οι δύο πρίγκιπες με την παρέα τους, βρίσκονταν αρκετές νεαρές κυρίες φορώντας μόνο τα μπικίνι τους και όπως τόνισαν όσοι ήταν παρόντες, ο William άναψε φωτιές σε καρδιές και στην πίστα.

Όταν όμως οι δύο πρίγκιπες βγήκαν από το κλαμπ για να επσιτρέψουν σπίτιτ τους, ο Harry είχε μία κατακόκκινη -από το ποτό προφανώς- μύτη, ενώ ο William έδειχνε σε χειρότερη κατάσταση. Κρατούσε το κεφάλι του χαμηλωμένο, ενώ προτίμησε να φορά τζόκεϊ καπέλο αποφεύγοντας τα φλας των φωτογράφων.

Σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα ο πρίγκιπας William θα γίνει πατέρας, καθώς η Kate μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα