Πώς να χωρέσετε τα ρούχα σε μία βαλίτσα;

2 Ιουνίου 2017

Αν η ετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών είναι για εσάς πονοκέφαλος, καθώς θέλετε να πάρετε όλα τα απαραίτητα, αλλά δε γνωρίζετε πως θα τα καταφέρετε, τότε οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

1. Βάλτε τα πράγματα σε τυλιγμένα ρολά αντί για στοίβες

Για να τσαλακώνονται λιγότερο τα ρούχα και για να πιάνουν ελάχιστο χώρο, το καλύτερο είναι να τα τυλίξετε σε σφιχτά ρολά, και όχι να τα στοιβάξετε το ένα πάνω από το άλλο. 

5

2. Χρησιμοποιήστε σακούλες που αφαιρείται ο αέρας

Οι σακούλες από τις οποίες αφαιρείται αέρα με ηλεκτρική σκούπα μπορούν να βοηθήσουν στη μεταφορά ρούχων που πιάνουν χώρο: μπουφάν, παιδικά ρούχα, λούτρινα παιχνίδια. Στην επιστροφή βάλτε μέσα βρώμικα ρούχα.

2

3. Ακολουθήστε την αρχή της «πυραμίδας»

Κατά μήκος των τοιχωμάτων της βαλίτσας τοποθετήστε τα παπούτσια και στη συνέχεια κατά μήκος του πάτου ρούχα που είναι μακριά, όπως τα παντελόνια ή φορέματα, ώστε με τις άκρες να σκεπάσετε τα πράγματα που θα βάλετε από πάνω.

3

4. Βολέψτε πρακτικά τα ψιλοπράγματα

Αφαιρέστε τα κορδόνια από παπούτσια και βάλτε τις κάλτσες μέσα στο εσωτερικό τους.

6

5. Μην αφήνετε κενά

Ακόμα και αν θέλετε να αφήσετε χώρο για σουβενίρ, μην αφήνετε ανάμεσα στα ρούχα κενά, διαφορετικά θα γίνουν ένα κουβάρι και θα τσαλακωθούν. Εναλλακτικά μπορείτε να τσαλακώσετε χαρτιά και να βάλετε ενδιάμεσα ή να προσθέσετε κάποια επιπλέον πράγματα.

9

ΠΗΓΗ www.newsitamea.gr

Διαβάστε ακόμα:


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ