Μπιφτέκια στο καλαμάκι

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>100 γρ. πουργούρι λεπτό<br /> 500 γρ. χοιρινό κιμά<br /> 40 γρ. αλεσμένο κουκουνάρι<br /> 2 κουταλάκια ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δυόσμου<br /> ¼ ποτηριού ψιλοκομμένο μαϊντανό<br /> ¼ ποτηριού ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού<br /> ¼ κουταλάκι κανέλα<br /> 1 αβγό ελαφρά κτυπημένο<br /> 1 κουταλάκι αλάτι<br /> ½ κουταλάκι πιπέρι</p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>1. Βάζουμε όλα τα υλικά για τα καλαμάκια σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.<br /> 2. Φουσκώνουμε τις ξύλινες σμίλες σε νερό για 30 λεπτά, για να μην μας καούν στο ψήσιμο. Πλάθουμε το μείγμα κιμά γύρω από τις ξύλινες σμίλες. Βάζουμε τα έτοιμα καλαμάκια στο ψυγείο σκεπασμένα για μία ώρα να σφίξουν.<br /> 3. Ψήνουμε στην πλάκα του barbeque ή σε ένα μεγάλο τηγάνι. Τα σερβίρουμε ζεστά.</p>
<p>ΠΗΓΗ http://www.athenarecipes.com</p>
<p>Δοκιμάστε επίσης:</p>
<p><span style="color: #0000ff;"><a href="https://boro.gr/127362/mpiftekia-kotopoylo-me-giaoyrti-kai-saltsa-ntomatas" target="_blank"><span style="color: #0000ff;">Μπιφτέκια κοτόπουλο με γιαούρτι και σάλτσα ντομάτας</span></a></span></p>
<p><span style="color: #0000ff;"><a href="https://boro.gr/163737/mpiftekia-kotopoylo" target="_blank"><span style="color: #0000ff;">Μπιφτέκια κοτόπουλο</span></a></span></p>

Σχετικά άρθρα