Πώς θα αποκτήσεις πόδια supermodel σε λίγα λεπτά!

Μπορεί να μην είμαστε όλες στο ύψος της Elle Macpherson, ή να μην έχουμε τις αδιανόητα τέλειες καμπύλες της Ζιζέλ.. τα σέξι πόδια όμως δεν έχουν να κάνουν μόνο με.. το μήκος! Υπάρχουν και άλλα κριτήρια με βάση τα οποία κάποιος θα εκτιμήσει τα πόδια σου και θα μπορέσει να τα αποθεώσει.

Πάρε άφοβα βιταμίνη C.. βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και άρα προλαμβάνεις τους εξαιρετικά ενοχλητικούς κιρσούς. Κάνε καλή και συχνή ενυδάτωση!

Αποφεύγεις έτσι κοκκινίλες και ξηρότητα. Κάνε συχνά πίλινγκ. Χρησιμοποίησε άφοβα προϊόντα για κουρασμένα πόδια. Απέφυγε την αποτρίχωση την ίδια μέρα που θα κάνεις και απολέπιση.. η κατάλληλη χρονική στιγμή είναι δυο μέρες πριν την αποτρίχωση.

Προτίμησε κρέμα αποτρίχωσης ή χαλάουα από το ξυραφάκι που αφήνει σημαδάκια.

Πίνε πολύ νερό και κατανάλωσε καθημερινά φρούτα και λαχανικά!

Χρησιμοποίησε κάποια ειδικά προϊόντα για την κυτταρίτιδα (αλλά μην περιμένεις θεαματικά αποτελέσματα.. η μόνη λύση είναι η γυμναστική για σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών!!).

Βάζε οπωσδήποτε αντηλιακό και ανανέωνέ το συχνά. Μαύρισε άφοβα ή αλλιώς πέρασε τα πόδια σου με ένα μπρόνζερ για να αποκτήσουν το πολυπόθητο σέξι look.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Σχετικά άρθρα